Een complete logistieke infrastructuur

Transport en distributie

IFS kan het gehele logistieke traject, van de levering van de verschillende componenten vanuit de fabriek tot volledige installatie in de winkel verzorgen voor haar opdrachtgevers. Waarbij wij tijdens het proces voorraadniveaus monitoren, zendingen volgen en proactief mogelijke knelpunten signaleren die het project of de planning negatief kunnen beïnvloeden.

IFS beschikt over de logistieke infrastructuur die ervoor zorgt dat alle benodigde materialen, van elke omvang en voor ieder project, op tijd hun bestemming bereiken. Dankzij ons eigen Europese en ons grote internationale netwerk en de juiste middelen kunnen we zeer flexibel zijn in het aanbieden van onze transport- en distributiediensten. Afhankelijk van het type zending en de urgentie maken we gebruik van verschillende efficiënte en kosteneffectieve transportmiddelen om al uw POS-materialen tegen concurrerende prijzen op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. 

IFS heeft verschillende grote Europese projecten succesvol uitgerold, waarbij displays van buiten de EU zijn geïmporteerd en geassembleerd zijn in Europa, en waarmee verschillende Amerikaanse en Chinese merken in de markt zijn geïntroduceerd.

ifs_services_transport_distribution

Onze diensten

Duurzaamheid

Aandacht voor een duurzaam proces

FIDD en rapportage

Beslissingen op basis van informatie en projectinzichten

Onderhoud en vervanging

Elke winkel altijd up-to-date

Installatie in de winkel

De beste shop-in-shop-ervaring

Assemblage en herverpakking

Zorgvuldige assemblage en herverpakking

Orderpicking

Een foutloos orderpicking proces

Warehousing

Beveiligde en gespecialiseerde opslag in Europa

Contact en planning

Eén aanspreekpunt en een flexibele planning

Project Management

Een speciaal team ervaren projectmanagers

Diensten Marketing

Under construction